Katy B – novi album je 95% gotov AUDIO

3 mar

Dub Step/Pop pevačica Katy B je izjavila da je njen drugi album uskoro biti završen. Fantastični, prvi album ‘On A Mission‘ je izašao još 2011. U toku 2012. sa Mark Ronson-om je objavila pesmu „Anywhere in the World“ za Olimpijske Igre u Londonu i Coca Cola-u.

Na pitanja Billboard-a o novom izdanju: „Pesme su odlične, napisali smo neke odlične stvari i nadam se da ćemo tako nastaviti. Trenutno se pesme miksuju, i ne znaš čega ćeš se setiti i dosnimiti u zadnjem trenutku. Muzika više deluje kao da je pravljena za slušanje u dnevnoj sobi a ne u dance klubovima. Kada sam imala 18 godina, sve je bilo u slobodi. Slobodni ste da budete šta hoćete, roditelji više ne mogu da vam kažu kad da se vratite kući. Mislim da je nov album više podređen vezama i ljubavi ali i realnosti. Kada razmislite šta ste sve prošli u životu i ne shvatate da ste morali da se borite za vašu sreću.

Decembra prošle godine Katy B je izdala besplatan EP, na kom su pored nje gostovali i Jessie Ware, Diplo, Wiley, Iggy Azalea, Zinc, Geeneus and Jacques Greene.
Danger EP‘ sadrži četiri pesme: „Aaliyah“, „Danger“, „Got Paid“ i „Light As A Feather“

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: