Novi Nine Inch Nails – bend!

26 feb
Trent Reznor je najavio da se Nine Inch Nails vraćaju na turneju ove godine ali u potpuno novom sastavu. Bend je prestao sa radom 2009. a Reznor je u međuvremenu dobio nekoliko Oskara za filmsku muziku i uskoro objavljuje prvi album projekta How To Destory Angels. U saopštenju izdatom od samog Trent Reznor-a, pevač otkriva ko će svirati sa njim u novom Nine Inch Nails-u: Eric Avery (iz Jane’s Addiction), Adrian Belew (iz King Crimson), Josh Eustis (iz Telefon Tel Aviv) uz dugogodišnje saradnike Alessandro Cortini i Ilan Rubin.

Saopštenje Trent Reznor-a: „Nine Inch Nails će ići na turneju ove godine. Radio sam sa Adrian Belew-om na nekim muzičkim projektima i pričali smo o nastupima i došli na ideju da oformimo Nine Inch Nails u toj varijanti. Pozvali smo neke prijatelje, razgovarali o idejama i uskoro su koncerti bili zakazani. Bend kao da je ponovo rođen ali sa Eric Avery, Adrian Belew, Alessandro Cortini, Josh Eustis, Ilan Rubin i sa mnom. Prvi nastup biće ovog leta, na jesen smo na turneji po Americi. Za 2014. je vać dosta datuma u najavi.

5. marta nas očekuje prvi album How To Destroy Angels ‘Welcome Oblivion‘.


Nine Inch Nails: „Somewhat Damaged“ live from on stage @ Roskilde Festival, Denmark 7.03.09 [HD] from Nine Inch Nails on Vimeo.

povezane vesti:
Trent Reznor prvi album za How To Destroy Angels
Sound City (recenzija filma)
Nove pesme Nine Inch Nails AUDIO
Trent Reznor na novom Queens Of The Stone Age

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: